ZF Branduri Româneşti

Cristian Taban, director executiv Grupul DentEstet: Brandul poate fi impulsul pentru românii plecaţi în străinătate să se întoarcă în ţară

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 oct 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Cristian Taban, director executiv Grupul DentEstet

Un brand creşte prin investiţii, iar companiile româneşti cu un brand puternic pot atrage în ţară românii care au plecat să lucreze în străinătate, pe o piaţă a muncii afectată de criza de personal, susţine Cristian Taban, director executiv al Grupului DentEstet, lider în piaţa românească de servicii stomatologice. El a fost prezent în cadrul conferinţei Branduri româneşti, organizată de Ziarul Financiar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
brand
, plecare
, romani
, strainatate
, director
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide