Companii

Cu o investiţie proprie de 100.000 euro, trei tineri din Cluj au făcut 250.000 euro în primul an de activitate cu un restaurant de paste. „Într-o zi servim în medie 200 de porţii de paste.“

Investiţia în restaurant a fost de circa 100.000 de euro, din propriile economii. Galerie foto

Investiţia în restaurant a fost de circa 100.000 de euro, din propriile economii. Galerie foto

Autor: Florentina Niţu

14.06.2019, 15:20 3310

Lorand Toth (33 de ani) împreună cu iubita sa şi un prieten au intrat în lumea antreprenoriatului în 2017, din pasiunea pentru paste. Astfel, în luna noiembrie a aceluiaşi an au deschis în Cluj uşile restaurantului Tortelli Pasta Bar, cu specific italienesc, după o investiţie de circa 100.000 de euro, din propriile economii.

„De la vârsta de 16 ani am fost atras de domeniul HoReCa, având primul job de vară ca ajutor de ospătar la o terasă din Sovata“, spune Lorand Toth, cofondatorul brandului Tortelli Pasta Bar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO