Companii

Cum să faci afaceri de jumătate de milion de euro din carne de vită adusă din SUA

Cum să faci afaceri de jumătate de milion de euro din...

Autor: Cristina Roşca

30.06.2013, 00:24 1439
Fiecare client al restaurantului Red Angus Steakhouse din centrul vechi al Capitalei lasă în medie pentru o masă 100-110 lei (20-25 de euro), sumă ce a rămas relativ constantă în ultimii ani, într-o perioadă în care numărul de clienţi a crescut până la 90-100 de persoane pe zi, spune Dragoş Panait (foto), unul dintre acţionarii unităţii.
 
Nu toţi aceşti clienţi aleg însă să şi mănânce, unii ve­nind doar pentru un pahar de vin şi pentru socializare.
 
„Unii clienţi vin doar să bea ceva şi în concluzie plă­tesc mai puţin. Există per­soa­ne care ar spune că ele nu sunt un lucru bun pentru busi­­ness însă noi credem con­­trariul pen­tru că în pri­mul rând vin şi în al doi­lea pro­movează lo­calul mai de­parte“, spune Dragoş Panait (27 de ani), ad­minis­tra­to­rul şi unul dintre acţionarii restaurantului.
 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO