Companii

Cum vede Udrea capitala din autobuzele supraetajate ale lui Mazăre. Galerie FOTO cu autobuzele turistice din Bucureşti

Cum vede Udrea capitala din autobuzele supraetajate ale lui Mazăre. Galerie FOTO cu autobuzele turistice din Bucureşti

Cum vede Udrea capitala din autobuzele supraetajate ale lui Mazăre

Autor: Ioan Dornescu

28.07.2011, 16:30 1922

Bucureştiul se vede mai frumos de la înălţime, a afirmatministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, în timpulcălătoriei de inaugurare a primulului traseu turistic din Capitalăparcurs cu autobuze supraetajate, aduse de RATB cu împrumut dincurtea Primăriei Constanţa.

Prima călătorie prin Bucureşti cu autobuzul supraetajat,programată joi, de la ora 11:00, a stârnit un puternit interesjurnaliştilor din presa centrală, adunaţi în faţa CaseiPoporului.

Ministrul a sosit cu câteva minute înainte de ora fixată: "Amvenit mai repede decât autobuzul", a spus oficialul în momentulîntâlnirii cu presa. Ţigări fumate pe jumătate au lăsat instantaneulocul pixurilor şi reportofoanelor.

Înainte de îmbarcare, Udrea s-a declarat încrezătoare privindacest proiect, subliniind rolul mass-media în promovareaacestuia.

A venit şi timpul Bucureştiului să intre în rând cu lumea."Aproape în toate oraşele pe care le-am vizitat am călătorit cuastfel de autobuze, atât în Europa cât şi în SUA", a spusministrul.

"Unde staţi?", a întrebat cineva din mulţime. "Sus, logic!", arăspuns Udrea.

După validarea biletului, ministrul a urcat spre parteadescoperită a autobuzului, cu presa buluc în spate. Tot la nivelulsuperior s-a aşezat şi şeful RATB, Adrian Criţ.

Jurnaliştii s-au îngrămădit să prindă un loc cât mai bun lângăministru şi au apărut conflicte spontane, între diverse segmentedin branşă. "Tu, cu pixu', poţi să scrii şi mai în spate", a spusun cameraman, încercând să prindă un cadru cât mai bun cu Udrea,aşezată în partea de mijloc a autobuzului.

După intense negocieri, cei mai mulţi jurnalişti au fost nevoiţisă se aşeze, şi autobuzul a putut în sfârşit pleca, puţin după orafixată.

Aproape de Piaţa Unirii, vehiculul cu acoperişul burduşit deoameni a trezit primele reacţii. "Băi nene, nici în filme n-amvăzut aşa ceva", a spus un bărbat care vindea diverse articole pemarginea drumului. Şi-a scos de nicăieri un binoclu şi a privit cuinteres mulţimea adunată la câţiva metri deasupra sa. Citiţi maimult despre autobuzele supraetajate din Bucureşti pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO