Companii

Dascălu semnează cu C&A pentru trei magazine

Autor: Cristina Roşca

10.05.2011, 12:48 214

Omul de afaceri Iulian Dascălu, proprietarul reţelei de centrecomerciale Iulius Mall, a semnat un contract cu retailerul deîmbrăcăminte C&A, acesta din urmă urmând să deschidă treimagazine în trei dintre cele cinci mall-uri ale omului deafaceri.

C&A va deschide astfel magazine în Palas Iaşi, Iulius MallTimişoara şi Iulius Mall Suceava. Cele trei spaţii se vor întindepe o suprafaţă de circa 4.300 de metri pătraţi. Cel mai mare va fimagazinul din Timişoara, ce se va întinde pe două niveluri cu osuprafaţă totală de 1.700 de metri pătraţi. La Iaşi, C&A vaocupa aproximativ 1.380 mp la parterul Palas Mall iar în IuliusMall Suceava, tot la parter 1.225 mp.

C&A, care deţine în prezent opt magazine pe piaţa locală aanunţat că vreau să deschidă în acest an alte opt unităţi.

Olandezii de la C&A deţin cele mai multe magazine (trei) înBucureşti, însă s-au orientat şi către oraşe precum Buzău, Arad sauBaia Mare. Mai mult, anul acesta vor deschide şi în Botoşani şiSibiu, ca oraşe mai mici, precum şi în Bucureşti, Constanţa,Craiova, Iaşi şi Timişoara.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO