Companii

Dezvoltatorul belgian WDP va livra în următorii doi ani 250.000 de metri pătraţi de spaţii logistice

Dezvoltatorul belgian WDP va livra în următorii doi ani...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

04.02.2019, 00:04 475

 Investiţia totală bugetată pentru dezvoltarea acestor spaţii se ridică la peste 140 mil. euro.

WDP, dezvoltator de spaţii logistice şi industriale cu capital belgian, are în dezvoltare aproape 250.000 de metri pătraţi de spaţii logistice care urmează să fie livrate în acest an şi anul următor, arată cel mai recent raport al companiei. În aceste spaţii, WDP va investi aproximativ 140 de milioane de euro. Cel mai important proiect pe care compania îl are în prezent în dezvoltare este un depozit de 77.000 de metri pătraţi care va fi închiriat de retailerul francez Auchan în parcul logistic din Ştefăneştii de Jos (jud. Ilfov).

De altfel, aici WDP mai dezvoltă şi alte depozite pentru Metro, retailerul de fashion LPP şi cel de articole pentru bucătărie Kitchen Shop.

În total, investiţia bugetată pentru cele nouă depozite este de peste 140 de milioane de euro, se mai arată în ultimul raport al companiei din Belgia. Dintre aceste nouă depozite, şapte vor fi gata în acest an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO