Companii

Din ce mai fac bani clinicile private : Regina Maria din dureri de spate. Programările sunt până în decembrie - VIDEO

Autor: Ioana David

31.10.2011, 17:55 1772

Operatorul de servicii medicale private, Regina Maria, controlat de fondul de investiţii Advent Internaţional, a investit 75.000 de euro în aparatură destinată afecţiunilor coloanei vertebrale, din care are încasari lunare de minimum 4.600 de euro, potrivit calculelor ZF.

Aparatură, numită sistemul David, a fost plasată în clinica pe care Regina Maria o operează în cadrul mall-ului Sun Plaza. Pentru acest tratament se lucrează după un program de zece ore iar programările sunt făcute până în decembrie.

Clinica din Sun Plaza a fost deschisă în vara acestui an, însă compania a mai investit şi într-o unitate în zona Lujerului, în zona Floreasca, dar şi într-un spital de obstetrică- ginecologie la Braşov, care face parte dintr-un campus medical dezvoltat în parteneriat cu Teo Health, un furnizor local.

Recent, Regina Maria a cumpărat "un pachet mare" de acţiuni la clinica Promed din Bucureşti şi a intrat pe segmentul de fertilizare in vitro şi medicină materno-fetală.

Compania a fost fondată de medicul cardiolog Wargha Enayati care mai păstrează un pachet de 20% din acţiuni.

Ziarul Financiar a mers în mai multe spitale de stat dar şi private pentru a afla situaţia financiară, investiţiile pe care le-au derulat sau pe care intenţionează să le facă, numărul de anagajaţi şi ce investigaţii oferă. Campania ZF are loc într-o perioadă activă pentru jucătorii din mediul privat care investesc sume record în extindere iar statul pare că a pierdut startul.

Imagine: Cătălin Sanda

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO