Companii

Directorii firmelor de stat, obligaţi de Guvern să prezinte bugete revizuite în maxim două săptămâni

25.06.2010, 11:20 21

Directorii companiilor naţionale şi cei ai regiilor autonomesunt obligaţi să transmită Guvernului, în maxim două săptămâni,bugetele de venituri şi cheltuieli rectificate ale unităţilor pecare le conduc, în care cheltuielile de protocol, reclamă şipublicitate din semestrul II să fie reduse cu 20%, conform MediafaxBusiness.

Obligaţia directorilor de companii de stat şi regii autonome dea înainta Guvernului propuneri de bugete rectificate în termen demaximum două săptămâni a fost introdusă de Executiv printr-oordonanţă de urgenţă privind reducerea cheltuielilor publice.

"În termen de 15 zile, societăţile naţionale, companiilenaţionale şi societăţile comerciale cu capital integral saumajoritar de stat, precum şi regiile autonome vor prezenta spreaprobare bugetele de venituri şi cheltuieli rectificative, laîntocmirea cărora se va avea în vedere reducerea cu 20% acheltuielilor cu bunurile şi serviciile, altele decât cele pentruactivităţile de producţie, a cheltuielilor cu prestaţiile externe,cheltuielilor de protocol, reclamă şi publicitate, programatepentru semestrul II 2010", este prevăzut în document. Citiţi maimulte pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO