Companii

Doar 4 mil. euro pentru a face acest hotel medieval de 5 stele din România să arate aşa. Galerie FOTO

Hotel medieval de 5 stele, deschis în cetatea din Alba Iulia în urma unei investiţii de 4 mil. euro

Foto: Hotel Medieval

Autor: Dan Lungu

25.06.2012, 00:00 22384

Un hotel medieval de 5 stele, construit în clădirea fostei manutanţe din cetatea Alba Iulia, a fost deschis oficial, investiţia de peste 4 milioane de euro fiind realizată de o firmă locală în baza unui contract de asociere cu Primăria căreia îi plăteşte circa 800 de euro lunar.

Hotelul medieval a fost construit de compania Grup Corint SA şi se află în clădirea vechii manutanţe din apropierea Porţii a III-a a Cetăţii din Alba Iulia, iar unitatea de cazare a fost deschisă oficial pentru clienţi începând de vineri. Potrivit reprezentanţilor companiei Grup Corint, noul hotel dispune, momentan, de 22 de camere, dintre care un apartament, iar preţurile de cazare variază între 70 şi 150 de euro pe noapte.

Hotelul este clasificat la categoria cinci stele. Mobilierul, băile şi decorurile sunt realizate în stil clasic, iar din luna septembrie hotelul va avea şi servicii de SPA la o piscină interioară, dar şi săli de fitness şi de relaxare, precum şi saună şi masaj. Hotelul medieval este construit în clădirea fostei manutanţe din Cetatea Vauban din Alba Iulia, imobil vechi de circa 300 de ani şi care se află în administrarea Primăriei Alba Iulia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO