Doi antreprenori creează spaţii de birouri cu inspiraţie nordică şi au ajuns la afaceri de 650.000 de euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 oct 2017 Autor: Mădălina Panaete

Diana Blinda şi Liviu Souca au fondat în anul 2003 Hansen Ergonomics Studio, o companie care creează spaţii de birouri cu inspiraţie nordică, iar anul trecut brandul a ajuns la o cifră de afaceri de aproape 650.000 de euro. După ce au ajuns la două unităţi, una proprie şi una în franciză, cei doi antreprenori sunt în căutare de francizaţi care să dezvolte mai departe brandul Hansen Ergonomics Studio.

Astfel, cei doi caută parteneri în Iaşi, Constanţa, Braşov, Sibiu şi Timişoara.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, spatii de birouri
, inspiratie nordica
, mobilier
, franciza
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide