Producătorul de mezeluri Mariflor din Gherla, judeţul Cluj, şi procesatorul de miere Valea Barcăului din Valcău de Jos, judeţul Sălăj, două firme din industria alimentară de talie redusă, caută creşterea prin livrările în străinătate.
În timp ce producătorii mari de mâncare precum CrisTim, Agricola Bacău sau Boromir şi-au permis să îşi pună pe picioare departamente de export, pentru producătorii mici sau pentru cei de nivel mediu, una din puţinele soluţii pentru a ataca nişa exportului este participarea la târguri şi expoziţii în străinătate. În acest context, aceste două firme alături de alţi aproape 60 de producători români de mezeluri, apă minerală, panificaţie sau vin vor fi prezenţi săptămâna viitoare la târgul SIAL din Paris, cel mai mare eveniment de business pentru industria alimentară mondială din acest an.
Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro
Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels