Companii

Dumagas: Acum este perioada investiţiilor, aşa cum a fost cea de dinainte de boomul din 2007

Mircea Vlah, CEO al Dumagas

Mircea Vlah, CEO al Dumagas

Autor: Bogdan Alecu

12.11.2014, 00:08 870

Mircea Vlah, cel care a preluat conducerea companiei de transport Dumagas în luna septembrie a acestui an, controlată integral de fondul de investiţii Bancroft, spune că unul dintre principalele obiective este ca la finalul anului 2015 „să ne apropiem de acel nivel de plus un euro profit” şi consideră că actualul context economic este favorabil investiţiilor şi achiziţiilor.

„Acum, între 2013 şi 2015 este perioada de dinainte de următorul boom, momentul bun pentru investiţii, în care preţurile sunt bune inclusiv pentru a intra în acţionariatul diverselor companii. În cazul companiilor de transport, dacă acestea sunt administrate şi conduse corect, atunci şi aici există un potenţial“, a spus Mircea Vlah, CEO al Dumagas, cel de-al treilea director executiv al companiei din ultimul an.

Afacerea Dumagas a mai fost condusă de turcul Tamer Şen şi de ungurul Istvan Farkas, care este în continuare în companie, dar în calitate de consultant.

Fondul de investiţii Bancroft a preluat integral compania de transport în toamna acestui an, în urma unei majorări de capital. Acesta deţinea din 2010 un pachet de 51% din companie. Compania a fost fondată în urmă cu 18 ani de antreprenorul local Mihai Dugă­eşescu, care a ieşit din business odată cu majorarea de capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO