Companii

După şase ani de „tatonări“ încep lucrările la un mall lângă parcul Titan

După şase ani de „tatonări“ încep lucrările la...

Autor: Cristi Moga

06.11.2013, 00:06 331
Irlandezii de la Caelum Development şi portughezii de la Sonae Sierra, care de circa şase ani şi-au anunţat intenţia de a dezvolta un mall pe bulevardul Liviu Rebreanu din Bucureşti, în imediata vecinătate a parcului Titan, afirmă că vor începe lucrările la acest proiect în luna decembrie a acestui an, investiţia de 180 mil. euro urmând să fie finalizată în primăvara anului 2016.
 
Proiectul a fost ajustat în mai multe rânduri, iar pentru o perioadă şi parteneriatul dintre cele două companii a fost întrerupt, dar acum investitorii se arată hotărâţi să ducă proiectul până la capăt, în condiţiile în care în zona de est a Capitalei şi sud-africanii de la NEPI şi-au anunţat intenţia de a începe lucrările la proiectul concurent Mega Mall până la sfârşitul acestui an.
 
Ambele malluri au autorizaţia de construire obţinută în vederea realizării unor proiecte cu o suprafaţă închiriabilă de circa 70.000 mp, dar o astfel de in­vestiţie este dificil de fi­nanţat în această pe­rioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO