Companii

Early Game Ventures investeşte 750.000 euro în tehnologia de gestionare a infrastructurilor în cloud dezvoltată de startup-ul Bunnyshell

Early Game Ventures investeşte 750.000 euro în tehnologia de gestionare a infrastructurilor în cloud dezvoltată de startup-ul Bunnyshell

Autor: Roxana Rosu

17.09.2019, 11:33 238

Fondul Early Game Ventures acordat o finanţare de 750.000 Euro în Bunnyshell, startup românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, la investiţie participând şi un business angel român.

Aistenţa juridică a tranzacţiei a fost asigurată de casa de avocatură DLA Piper Dinu. Startup-ul a fost reprezentat de Boanţă, Gîdei şi Asociaţii S.C.A.

„În ziua de astăzi, nu există aplicaţie sau sistem software care să nu funcţioneze în cloud. Dezvoltarea aplicaţiilor se face tot mai rapid, folosind componente, unelte, API-uri, SDK-uri şi alte resurse uşor de integrat şi usor de folosit inclusiv de ingineri ne-specializaţi. Şi totuşi, atunci când vine vorba despre instalarea aplicaţiilor pe o infrastructură în cloud, lucrurile se complică. Este nevoie de un administrator de sistem care să aleagă cea mai bună soluţie sau cea mai bună arhitectură şi să facă setările şi instalările. Aici intervine Bunnyshell, astfel încât, cu doar două-trei click-uri, oricine să poată instala şi lansa aplicaţii în cloud”, declară Alin Dobra, fondator şi CEO Bunnyshell.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO