Companii

Eco-Ferm, parte a grupului Cris-Tim, a produs în 2016 lactate de 4 mil. euro. Brandul de lactate Mugura va ajunge anul acesta şi în reţeaua de magazine Profi

Radu Timiş, preşedintele grupului Cris-Tim: Dacă ai intrat în supermarket condiţia este să livrezi tot ceea ce se comandă.

Radu Timiş, preşedintele grupului Cris-Tim: Dacă ai intrat în supermarket condiţia este să livrezi tot ceea ce se comandă.

Autor: Roana Rotaru

22.05.2017, 00:03 1709

Eco-Ferm, divizia de pro­duc­ţie şi procesare a laptelui din grupul Cris-Tim, cu sediul în ora­şul pra­hovean Boldeşti-Scăeni, a ajuns la vânzări totale de 4 mil. euro în 2016, în creştere cu 20% faţă de anul precedent, din pro­ducţia în sistem in­te­grat a lactatelor mar­ca Mu­gura, po­trivit lui Radu Ti­miş, pre­şe­din­tele gru­pului Cris-Tim. Prin Eco-Ferm, gru­pul Cris-Tim ex­ploa­tează 1.000 de hecatre de trene a­gricol în judeţul Prahova, pe care cultivă furaje pentru animale, oprează o fermă cu un efectiv de 1.700 de bovine, din care 550 de vaci cu lapte, şi o fabrică de lac­tate în care produce lapte, iaurt, smântână lapte bătut şi sana. „Anul trecut am avut o producţie undeva la 6 milioane de litri de lapte. Anul acesta presupun că o să ajungem undeva de 6,5– 7 milioane de litri. Noi creştem cam cu 15% pe an producţia de lapte pentru că vin din spate un număr tot mai mare de vaci. Spre exemplu, anul trecut am avut 400 de viţele fătate. Vă daţi seama, numai la anul ne creşte producţia cu circa 12.000 de litri de lapte”, a declarat pentru ZF Radu Timiş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO