Companii

Electroprecizia isi mareste capitalul cu 2 mil. euro

29.09.2005, 19:07 30

Consiliul de Administratie al producatorului de motoare si echipamente electrice Electroprecizia Sacele a convocat Adunarea Generala a Actionarilor pentru a aproba majorarea capitalului social al companiei cu suma de 6,97 milioane de lei (1,98 milioane de euro).

Astfel, pe parcursul anului 2005 Electroprecizia va emite un milion de actiuni cu o valoare nominala de 6,97 lei, conform raportului publicat de companie.

In prezent Electroprecizia Sacele dispune de un capital social de peste 33,7 milioane de lei (9,6 milioane de euro), valoarea nominala a unei actiuni fiind de 6,1984 lei. Adunarea Generala se va intruni in 14 octombrie, hotararile acesteia urmand sa se rasfranga asupra actionarilor inregistrati la data de 28 octombrie. Subscrierea noilor actiuni se va face proportional cu numarul de actiuni detinute la data de inregistrare, in raport nefiind precizat pretul de subscriere. Pana la inchiderea editiei reprezentantii companiei nu au dorit sa comenteze majorarea de capital.

Actiunile Electroprecizia sunt listate pe piata RASDAQ, ultimul pret de tranzactionare fiind de 6,45 lei/ actiune. La acest nivel capitalizarea bursiera a societatii este de 35,1 milioane de lei (9,96 milioane de euro).

stelian.vezentan@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO