Energie

Eric Stab, preşedintele GDF Suez Energy: Investim în programe de dezvoltare a angajaţilor ca să pregătim noii lideri

Eric Stab, preşedintele GDF Suez Energy: Investim în...

Autor: Corina Mirea

30.09.2013, 00:06 253
Motorul de creştere a productivităţii unei companii stă în investiţiile care se fac în resursele umane. De aceea, tot mai mulţi angajatori spun că au nevoie de oameni care să înţeleagă, să conştientizeze imaginea de ansamblu a businessului şi care să îşi dorească să se dezvolte în mod continuu, este de părere Eric Stab, preşedintele GDF SUEZ Energy România, subsidiara locală a celui mai mare producător de energie din lume.
 
„Angajaţii sunt motorul companiilor, iar pentru orice organizaţie dezvoltarea competenţelor, a talen­te­lor angajaţilor este esenţială. Trebuie să le dăm acestora oportunitatea de a înţelege mai bine businessul în care activează, dar să se familiarizeze şi cu alte industrii şi să aplice bune practici din alte domenii. Este important să investim în programe, în cursuri care să le reîmpros­păteze oamenilor cunoştinţele şi care să îi ajute să vadă activitatea pe care o desfăşoară la scară mai mare. Avem nevoie să dezvoltăm viitori lideri“, a spus Eric Stab, pre­zent la evenimentul de absolvire a primei promoţii de manageri ai ExMP, unul dintre cele mai noi programe de educaţie pentru executivi, adus pe piaţa locală de Camera Franceză de Comerţ şi Industrie în România în parteneriat cu şcoala franceză de business ESCP Europe.
 
Prima promoţie de absolvenţi a fost formată din 15 manageri din companii precum GDF SUEZ Energy România, Apa Nova, Expert Petroleum, Euralis Se­minţe, Lafarge România şi Renault România, orga­nizaţii care au suportat costurile programului în valoare de 12.000 de euro, plus TVA (potrivit informaţiilor din piaţă). Cursurile programului de master (care reprezintă 50% din programul de EMBA derulat de ESCP Europe) au o durată de nouă luni (nouă module), orele de clasă fiind ţinute în limba engleză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO