Energie

Nemţii de la E.ON ar putea forma 600 de locuri de muncă la Cluj într-un centru de servicii

Nemţii de la E.ON ar putea forma 600 de locuri de muncă...

Autor: Roxana Petrescu

24.05.2012, 16:45 918

Grupul german E.ON, care în România are afaceri de peste un miliard de euro în domeniul gazelor naturale şi a energiei electrice, ar putea deschide un business service center la Cluj Napoca unde ar urma să fie create 600 de locuri de muncă, au anunţat reprezentanţii companiei. O structură similară, care va avea însă 500 de locuri de muncă, ar urma să fie deschisă la Berlin.

"Ne bucurăm să anunţăm că grupul E.ON ia în considerare România ca locaţie pentru un business service center, mai exact, oraşul Cluj-Napoca. Acest centru va oferi în special servicii de contabilitate, însă va avea şi rolul de a oferi suport pentru activităţile de resurse umane. Prin înfiinţarea acestui centru se are în vedere crearea a circa 600 de locuri de muncă. Însă, acest lucru depinde şi de capacitatea E.ON de a asigura condiţii de angajare competitive în negocierile cu reprezentanţii angajaţilor, ce urmează să aibă loc. Anticipăm ca din vara anului 2012 contractele colective de muncă necesare să intre în vigoare", a afirmat Frank Hajdinjak, CEO al E.ON România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO