Companii

Enterprise Investors va prelua 40% din compania poloneză BISAR, specializată în externalizarea proceselor, prezentă din acest an şi pe piaţa din România

Enterprise Investors va prelua 40% din compania poloneză...

Autor: Roxana Rosu

05.12.2022, 13:56 145

Polish Enterprise Fund VIII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors, va achiziţiona o participaţie de 40% în BISAR,  companie de externalizare a proceselor care operează în Polonia şi a intrat la începutul acestui an şi pe piaţa din România.

În urma achiziţiei, fondul va investi până la 27 de milioane euro în creşterea şi expansiunea regională a companiei. Tranzacţia este condiţionată de obţinerea aprobării anti monopol.

BISAR a fost fondată în 2015 şi şi-a construit un portofoliu de clienţi din diverse industrii, printre care retail, logistică şi prelucrarea alimentelor, oferind servicii de formare profesională. În 2022 BISAR va atinge venituri de 70 milioane euro şi intenţionează să crească dinamic în viitor.

„BISAR oferă servicii esenţiale care răspund penuriei tot mai mari de forţă de muncă, cauzată de schimbările demografice. Nivelul şomajului este scăzut şi este probabil să rămână la fel chiar şi în timpul recesiunii economice. Sunt convins că, împreună cu fondatorii, vom putea atenua dezechilibrul tot mai mare de pe piaţa muncii din Polonia şi din regiune”, a declarat Sebastian Król, partener la Enterprise Investors, responsabil pentru această tranzacţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO