Companii

Eugen Ursu şi Andrei Sueran, care deţin Graphein, business care oferă servicii de topografie şi scanare 3D pentru proiecte de construcţii, vor să atragă în 2021 o finanţare de 600.000 de euro pentru a se extinde pe alte pieţe

Eugen Ursu şi Andrei Sueran, care deţin Graphein,...

Autor: Roxana Rosu

10.12.2020, 12:37 826

Antreprenorii români Eugen Ursu şi Andrei Sueran, care deţin Graphein, un business care oferă servicii de topografie şi scanare 3D pentru proiecte de con-strucţii, îşi propun să atragă în 2021 o finanţare de 600.000 de euro pentru a se extinde în alte ţări din Europa, după ce a vândut anul acesta prima franciză şi a lansat operaţiunile în Cluj şi Iaşi.

“Căutăm parteneri, fie business angels sau fonduri de investiţii, care să ne poată ajuta să creştem businessul accelerat şi să creadă în viziunea noastră, alături de care să avem valori comune. De asemenea, investitorii trebuie să caute un ROI mai mare pe termen mediu şi lung şi implicarea în dezvoltarea companiei”, a declarat Eugen Ursu, CEO şi co-fondator al Graphein.

Acţionarii Graphein sunt în discuţii şi cu alţi posibili francizaţi şi îşi propun să ajungă în mod special în judeţele Iaşi, Cluj, Timiş, Arad, Constanţa, Galaţi şi Braşov.

Finanţarea care va fi atrasă în 2021 va susţine dezvoltarea reţelei de birouri de topo-grafie la nivel naţional, deschiderea primului birou în afara ţării, dezvoltarea Graphein Academy, academie online unde angajaţii şi francizaţii să beneficieze de training pentru a livra servicii de topografie, şi crearea unui departament de dezvoltare şi inovaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO