Companii

EVW Holding a vandut cu 90% mai multe camioane DAF

30.01.2007, 17:34 20

EVW Holding, importatorul si distribuitorul camioanelor marca DAF in Romania a livrat anul trecut 1.101 autocamioane, cu 92% mai mult decat nivelul de 571 de unitati, inregistrat cu un an inainte. Cresterea semnificativa a fost inregistrata la segmentul de peste 18 tone unde s-au comercializat 958 de camioane, cu 108% mai multe unitati fata de nivelul de 472 unitati in 2005.
Reprezentantii companiei au declarat ca aceasta crestere a fost inregistrata in principal in urma dezvoltarii flotelor celor mai importanti clienti din portofoliu, precum Arabesque, Giro si Lazar Company, firme specializate in transportul intern si international. Pe langa retailul de autocamioane compania desfasoara si activitati de import si comercializare de anvelope, finantare pentru achizitia de produse din portofoliu propriu, service auto pentru reteaua proprie la nivel national, transporturi, comisionare vamala si retail de autocamioane second hand, segment unde a livrat 120 de autovehicule in 2006. EVW Holding a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de 53 mil. euro.
Pentru 2007 reprezentantii EVW Hol-ding au bugetat o crestere de 30% a vo-lumului de camioane livrate in urma concentrarii pe sustinerea ofertelor pentru segmentul de constructii prin reprezentantele din teritoriu: Cluj, Bucuresti, Arad, Bacau, Constanta si Suceava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO