Companii

Fabrica din Blejoi a austriecilor de la Mayr-Melnhoff Packaging exportă peste 50% din producţie

Fabrica din Blejoi a austriecilor de la Mayr-Melnhoff...

Autor: Mirabela Tiron

01.05.2017, 00:05 967

Divizia locală a producătorului austriac de ambalaje Mayr-Melnhoff Packaging şi-a bugetat afaceri de 127,8 milioane de lei (28,7 mil. euro) în acest an, în creştere cu 8% faţă de anul anterior, arată datele transmise de oficialii companiei.

Cu punct de lucru la Blejoi, Ploieşti, compania îşi asigură de la export 70,3 mi­lioane de lei, adică 54% din business, mai arată datele transmise de oficialii firmei şi calculele ZF. Firma are 254 de angajaţi. Anul trecut compania a finalizat cu afaceri de 117 milioane de lei, un profit net de 6,4 milioane de lei şi 228 de salariaţi, potrivit datelor companiei Mayr-Meln­hoff Pa­ckaging, care a intrat pe piaţa locală în 1999, a fost printre pri­mele companii produ­că­toare de carton duplex care a decis să investească în capacităţi de producţie în România. În 2004, MM Packaging a achiziţionat divizia specia­lizată în pro­ducţia de am­balaje de carton a com­paniei Roda­ta, care avea afaceri de 3,5 milioane de euro şi a mutat liniile de producţie ale fir­mei preluate în spaţiile deţinute la Ploieşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO