Companii

Familia Ardeleanu a deschis a patra clinică medicală în Bucureşti şi vizează extinderea în Slobozia şi Călăraşi

Clinica dentară Dr. Ardeleanu din Cotroceni One a fost deschisă după o investiţie de 200.000 de euro, fiind a patra unitate din reţeaua pornită în 2018.

Clinica dentară Dr. Ardeleanu din Cotroceni One a fost deschisă după o investiţie de 200.000 de euro, fiind a patra unitate din reţeaua pornită în 2018.

Investiţia în noua clinică din complexul rezidenţial şi de birouri Cotroceni One s-a ridicat la 200.000 de euro, iar unitatea are două cabinete dentare şi un centru de radiologie.

Clinica dentară Dr. Ardeleanu, apărută pe piaţă în 2018, s-a extins cu o nouă unitate în Bucureşti, în complexul rezidenţial Cotroceni One, având în prezent o reţea de patru clinici. Familia Ardeleanu continuă însă dezvoltarea, iar pe listă sunt oraşele Slobozia şi Călăraşi.

„Am ajuns la patru clinici deschise în reţea, două în Bucureşti, una în Giurgiu şi în Olteniţa (judeţul Călăraşi – n.red.). Însă nu ne oprim aici, căutăm permanent să mergem mai aproape de pacienţi atât în ce priveşte distanţa faţă de clinică, cât şi nevoile lor privind sănătatea dentară. Clinica Dr.Ardeleanu Cotroceni aduce în centrul atenţiei confortul pacientului prin conceptul de servicii medicale de proximitate“, a spus Dr. Virginia Ardeleanu, fondatoarea reţelei Clinicile Dentare Dr.Ardeleanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO