Companii

Familia Lazăr vede afaceri cu 7% mai mari la complexul hotelier Caro

Complexul hotelier din Capitală are 188 de camere

Complexul hotelier din Capitală are 188 de camere

Autor: Mirabela Tiron

24.07.2014, 00:05 376
Complexul hotelier Caro Hotels de pe strada Barbu Văcărescu, în zona de nord a Capitalei, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 14,8 milioane de lei (3,4 milioane de euro), în creştere cu 7% în lei faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
„Am avut mai mulţi clienţi anul trecut, a fost un an mai bun. Pentru 2014 am estimat o creştere a cifrei de afaceri cu 5-7%“, a declarat Octavian Lazăr, acţionarul majoritar al complexului hotelier. El a precizat că situaţia din primul semestru arată că prognoza de creştere a fost depăşită.
 
Complexul hotelier din Capitală, care are 188 de camere, este împărţit în trei categorii, Caro Golf de patru stele, Caro Parc de trei stele şi Caro Horoscop de două stele, unităţi în care lucrează aproape 100 de angajaţi. Complexul mai are două restaurante şi zece săli de conferinţă. Anul trecut, când a fost inaugurat un centru de fitness şi spa pe o suprafaţă de 2.400 de metri pătraţi, complexul hotelier a avut un grad mediu de ocupare de 55%, potrivit ultimelor date disponibile.
 
Tariful unei camere de patru stele se ridică la 68 de euro, potrivit datelor de pe site-ul de rezervări al hotelului, în timp ce tariful pentru camerele clasificate la trei şi două stele este de 56 şi 49 de euro. Cei mai mulţi clienţi care se cazează în complexul hotelier din zona de nord a Capitalei sunt oameni de afaceri români şi străini.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO