Companii

Fan Courier a dat 14.000 de euro pentru petrecerea de Crăciun a angajaţilor

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2011, 15:58 475

Cei trei acţionari români ai companiei de curierat Fan Courier, care au 1.200 de angajaţi în Bucureşti, au alocat şi anul acesta buget pentru petrecerea de Crăciun.

"Am alocat un buget de 50 de lei (12 euro) pentru fiecare persoană din firmă pentru petrecerea de Crăciun de anul acesta, nivel similar cu cel de anul trecut. Dat fiind că sunt 1.200 de angajaţi în Bucureşti, am decis ca fiecare departament să organizeze propria petrecere într-un restaurant separat în care să se încadreze bugetul", a declarat Adrian Mihai, unul dintre cei trei acţionari ai companiei de curierat Fan Courier, cu afaceri de 50 de milioane de euro anul acesta.

Şi anul trecut firma a organizat o petrecere de Crăciun pentru angajaţi, bugetul pe anul acesta fiind cu 10% mai mare, având în vedere faptul că a crescut numărul angajaţilor. Altfel spus, în jur de 14.000 de euro au fost alocaţi pentru petrecerea de Crăciun a Fan Courier în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO