FAN Courier: Am angajat cu 10-15% mai mulţi oameni pentru Black Friday

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 nov 2017 Autor: Mădălina Panaete

FAN Courier, liderul pieţei locale de cu­rierat, estimează o creştere cu până la 35% a volumului comenzilor procesate zilnic, în perioada 17-24 noiembrie, când este progra­mată cea mai mare campanie naţională de reduceri, Black Friday. 

Creşterea vine pe fondul numărului tot mai mare al retailerilor care declanşează campanii substanţiale de discount în această perioadă, dar şi al consumatorilor care aşteaptă campania de reduceri pentru a face cumpărături masive.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
FAN Courier
, angajari
, angajati
, Black Friday
, livrare
, comenzi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide