Companii

Filiala locală a fintechului internaţional Ebury îşi extinde echipa şi o aduce pe Laura Alexandra Sîrbu în poziţia de Head of Desk

Filiala locală a fintechului internaţional Ebury îşi...

Autor: Roxana Rosu

13.01.2020, 11:04 859

Ebury România, filiala locală a fintechului internaţional Ebury, îşi extinde echipa şi a recrutat-o Laura Alexandra Sîrbu în poziţia de Head of Desk, ea urmând să fie responsabilă de dezvoltarea companiei şi crearea de noi oportunităţi de business.

Laura Alexandra Sîrbu a ocupat funcţii de vânzări în cadrul mai multor instituţii de profil de pe piaţa românească, printre care Citibank, Banca Comercială Carpatica, OTP Bank şi MoneyCorp. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a Şcolii Doctorale de Finanţe şi Bănci (DOFIN).

“Grupul Ebury este complet dedicat regiunii şi va continua sa investească în consolidarea relaţiilor cu toţi clienţii şi partenerii. Pentru anul 2020 avem ca obiectiv să atragem aproximativ 500 de clienţi noi în portofoliu. De asemenea, ne dorim să ne extindem prezenţa la nivel local prin deschiderea de noi birouri în ţară”, a declarat Johan Gabriels, Managing Director Ebury România & Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO