Companii

Firma de papetărie şi birotică RTC Proffice a semnat un parteneriat cu Lyreco

Autor: Mirabela Tiron

10.09.2012, 17:29 449

Compania de birotică şi papetărie RTC Proffice Experience, preluată anul trecut de la Octavian Radu de către fondul de investiţii suedez Oresa Ventures, a semnat un parteneriat strategic cu compania internaţională Lyreco, cu afaceri de 2,2 miliarde de euro din furnizarea de soluţii de birotică şi produse de papetărie pe segmentul business to business în 27 de ţări.

"Suntem încântaţi să devenim partener Lyreco în România şi să oferim o gamă completă de produse şi servicii filialelor din România ale clienţilor lor internaţionali", a declarant Cornel Marian, preşedintele Consiliului de Administraţie al RTC.

Compania RTC Proffice Experience a finalizat anul trecut cu afaceri de 25 de milioane de euro (cu 3 mil. de euro mai puţin faţă de anul anterior) şi cu un profit operaţional de 1,5 mil. euro. Acţionarul, Oresa Ventures, activează pe piaţa românească de aproape 20 de ani, dezvoltând companii precum Fabryo, Kiwi Finance, Medicover, Synevo, La Fântâna, Flanco, Credisson, Motoractive, Brewery Holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO