Companii

Firma românească de comunicare Links Associates se afiliază grupului de PR Edelman

Firma românească de comunicare Links Associates se...

Autor: Corina Mirea

07.07.2014, 17:00 700

Compania locală de comunicare Links Associates a primit „undă verde” din partea Edelman pentru a se afilia grupului de PR pe piaţa locală şi pe cea din Serbia. Astfel, Links Associates, specializată în public affairs, relaţii publice, management de evenimente şi consultanţă de business, cu birouri în Bucureşti şi Belgrad, va avea acces la o reţea globală de 65 de birouri şi 5.000 de angajaţi din întreaga lume.

“Europa de Sud-Est se profilează rapid drept un mediu atractiv pentru investiţii pentru multe dintre companiile pe care le servim la nivel internaţional. Parteneriatul Edelman cu Links este încă o dovadă a angajamentului nostru de a fi prezent în orice ţară în care clienţii ne cer sprijin şi consiliere”, a spus Stan Polovets, preşedinte Edelman pentru fosta Uniune Sovietică şi Europa de Est.

Links Associates a fost înfiinţată în urmă cu şapte ani de Corina Vinţan, care este în prezent CEO al companiei şi deţine 90% din business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO