Companii

Gabriela Bordea a preluat vineri funcţia de director general al Tarom

Autor: Iancu Liviu

01.04.2011, 15:03 178

Gabriela Bordea a preluat, vineri, conducerea Tarom, în calitatede director general, după ce a ocupat funcţia de director devânzări şi marketing în cadrul operatorului aerian, înlocuind-oastfel pe Ruxandra Brutaru, care a demisionat în luna martie.

Numirea a fost făcută printr-un ordin al ministruluiTransporturilor, Anca Boagiu, emis la jumătatea lunii martie.

Bordea şi-a început activitatea la Tarom în anul 1973.

"De-a lungul carierei sale în cadrul companiei a lucrat în toatesectoarele direcţiei de marketing şi vînzări. Între anii 1982 şi1985 a fost numită reprezentant al companiei Tarom la Paris, între1990 şi 1996 a ocupat funcţia de reprezentant Tarom la Bruxelles,iar în perioada 1999-2004 a fost reprezentant al companiei aerienenaţionale la Tel Aviv", se arată într-un comunicat al Tarom.

Între anii 2007 şi 2009 Bordea a ocupat funcţia de şef aldepartamentului de vânzări, iar din anul 2009 a fost numită înfuncţia de director de marketing şi vânzări al Tarom.

Ruxandra Brutaru a demisionat din funcţia de director general alTarom la începutul lunii martie, invocând motive personale, legatede nevoia de a sta mai mult timp alături de familie, dar şisalariul redus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO