Companii

Genpact se extinde la Cluj în clădirea pe care Iulian Dascălu o livrează luna viitoare

Clădirea United Business Center Tower are o suprafaţă de 10.000 mp

Clădirea United Business Center Tower are o suprafaţă de 10.000 mp

Autor: Cristi Moga

05.08.2014, 00:00 502

Compania de outsourcing Genpact, care pe piaţa locală are în jur de 2.300 de angajaţi, a închiriat trei etaje cu o suprafaţă de birouri de 3.000 de metri pătraţi în clădirea United Business Center Tower pe care omul de afaceri Iulian Dascălu o va finaliza luna viitoare în Cluj în urma unei investiţii de circa 10 mil. euro. Proiectul cu o suprafaţă de 10.000 mp este dezvoltat în apropierea centrului comercial Iulius Mall, deţinut de Dascălu, şi va fi închiriat integral la momentul livrării, restul spaţiilor (circa 7.000 mp) fiind închiriate către grupul britanic Endava.

Dascălu mai are o clădire de birouri la Cluj, şi anume Iulius Business Center, ocupată de Office Depot şi Genpact, care a decis să îşi extindă durata contractului de închiriere şi pentru spaţiul de 2.800 mp ocupat în această clădire. Compania american, care a ajuns anul trecut la afaceri de 71,3 mil. euro şi un profit net de 6,7 mil. euro pe piaţa locală, şi-a extins la începutul acestui an cu 3.200 mp şi sediul ocupat în cadrul proiectului IRIDE din Pipera. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO