Companii

Geroaslan asaza Gerovital in rafturile Sephora

30.06.2006, 19:34 90

Compania Geroaslan Cosmetics, care administreaza marca de cosmetice Gerovital, urmareste sa creeze un produs pe care sa il promoveze exclusiv intr-un lant de magazine de cosmetice de lux precum Sephora, a declarat pentru ZF Madeleine Florescu, directorul general al firmei.
In acest context, Gerovital ar fi primul brand romanesc prezent in lantul Sephora.
Produsul Gerovital ar putea aparea in lantul Sephora (si in magazinul Sephora din Romania, situat in Carrefour Feeria) din a doua jumatate a anului viitor.
"Segmentul Sephora il vizez pentru ca e un loc unde consumatoarele se asteapta sa gaseasca un produs de inalta calitate. Astfel, ar fi un castig si pentru Sephora sa aiba un brand cunoscut in intreaga lume, dar ar fi si un vot de incredere pentru produsul Gerovital", spune Florescu. Ea a precizat ca urmeaza o campanie de rebranding a produsului, care va consta in schimbarea ambalajelor si repozitionarea Gerovital pe piata. Totodata, compania isi va largi portofoliul de produse, incepand cu anul 2007.
"In 2007 speram sa castigam intre 5%-10% cota de piata, iar pana in 2008, prin marirea portofoliului si intarirea distributiei, vizam o cota de piata de 15%". Principalii producatori de la nivel local sunt companiile Gerocossen, Farmec Cluj, Elmi Prodfarm sau Genmar.
Geroaslan Cosmetics are in plan investitii de 10 mil. euro in trei ani pentru a repozitiona produsele Gerovital. Compania a fost infiintata in luna mai, fiind detinuta in proportie de 70% de fondul de investitii Gemisa, restul actionarilor fiind persoane fizice.
Gerovital Cosmetics se afla in litigiu cu Farmec Cluj cu privire la drepturile de folosire a brandului Gerovital. Madeleine Florescu spune ca exista un mai mare interes pentru brandul Gerovital in strainatate decat pe piata locala. Produsele sunt exportate in tari precum Spania, Italia, SUA, Turcia sau Japonia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO