Companii

Goodyear Dunlop va deschide cinci noi francize Premio până la sfârşitul anului

Goodyear Dunlop va deschide cinci noi francize Premio până la sfârşitul anului

Autor: Mediafax

21.10.2010, 23:26 86

Subsidiara locală a grupului american Goodyear Dunlop vadeschide până la sfârşitul anului, în sistem de franciză, cinci noimagazine-service Premio, iar până în 2015 alte 35 de unităţi, adeclarat directorul general al companiei pentru Europa Centrală şide Sud-Est Thierry Villard. Reţeaua de francize Premio (foto) aGoodyear Dunlop activează în domeniul vânzării şi service-ului deanvelope la nivel european.

"Potenţialul pieţei de anvelope în România este extrem de mare,acesta este şi motivul pentru care vom continua în această ţarăprogramul de dezvoltare a reţelei de franciză Premio. Până lasfârşitul anului vom încheia cinci noi contracte în acest sens,ajungând astfel la un portofoliu de 15 magazine în România", a spusreprezentantul Goodyear Dunlop, prezent la inaugurarea celui de-alzecelea francizat Premio, la Suceava.

Următoarele francize vor fi deschise în oraşe din zona decentru-vest a ţării. El a adăugat că până la finele anului 2015reţeaua Premio va număra 50 de magazine-service. Cea de-a zeceaunitate de acest fel, deschisă miercuri la Suceava, în urma uneiinvestiţii de două milioane de euro, este cea mai mare francizăPremio din sud-estul Europei. În prezent, Premio operează cu 575 deunităţi în 11 ţări europene. Programul Premio a fost implementat deorganizaţia German Goodyear-Franchise în 1996 şi este un concept alcompaniei Goodyear furnizat dealerilor în sistem franciză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO