Companii

Grupul Brise a numit şef pe trading un manager care a lucrat nouă ani în Cargill

Grupul Brise a numit şef pe trading un manager care a lucrat nouă ani în Cargill

Leo Lambrea, Brise: De la 1 martie o să mă ocup de coordonarea întregii părţi de trading a grupului Brise, pornind de la cumpărări şi ajungând până la consumatorul final sau traderi, indiferent cine este de cealaltă parte.

Autor: Roana Rotaru

29.02.2016, 00:05 2533

„Pentru noi este importantă această miş­care pentru că dorim să ne consolidăm echipa managerială şi să acţionăm mult mai «profi»“.

Grupul Brise, unul dintre cei mai mari traderi de cereale şi furnizori de materii prime agricole din Romania, l-a numit în poziţia de şef al diviziei de comerţ cu cereale pe Leo Lambrea, care vine după nouă ani de ex­perienţă în com­pania Cargill.

Divizia de tra­ding, de care ur­mează să se ocupe Leo Lambrea, reprezintă în jur de 75% din cifra de afaceri a grupului Brise, care a fost de aproximativ 1 miliard de lei în 2015.

„Am avut o experienţă de aproape nouă ani acolo (la Cargill – n. red.), unde am trecut prin diferite stagii de dezvoltare, începând de la trainee până la director comercial care a fost ultima poziţie ocupată. De la 1 martie o să mă ocup de coordonarea întregii părţi de trading a grupului Brise, pornind de la cumpărări şi ajungând până la consumatorul final sau traderi, indiferent cine este de cealaltă parte“, a declarat pentru ZF Leo Lambrea, cel mai nou membru din echipa managerială a Brise.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO