Companii

Grupul din agrobusiness Şerban din Bacău face 60 mil. euro din cereale şi creşterea păsărilor

Grupul Şerban lucrează peste 9.500 hectare de teren agricol şi creşte aproape 3,8 milioane de pui pe an

Grupul Şerban lucrează peste 9.500 hectare de teren agricol şi creşte aproape 3,8 milioane de pui pe an

Autor: Roana Rotaru

06.02.2017, 00:06 2225
Grupul de firme Şerban din judeţul Bacău, deţinut de antreprenorul român Nicolae Şerban, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 55,5 mil. euro, din care peste 70% din bus­sines este generat de com­pa­nia Inter­agro­ali­ment, cu activităţi în culti­varea ce­rea­lelor şi oleagi­noa­selor combinat cu creşterea animalelor. Anul acesta compania mizează pe vânzări totale de peste 60 mil. euro.
 
Sub umbrela grupului Şerban operează şapte companii cu activităţi în cultivarea şi comercializarea cerealelor şi oleaginoaselor, creşterea păsărilor, morărit şi panificaţie, pati­serie şi cofertărie, alimentaţie publică prin şapte magazine proprii, precum şi distri­buţie şi transport. 
 
„În anul 2016 am înregistrat o creştere a ci­frei de afaceri cu 7% faţă de anul 2015. La nivel de grup am încheiat anul cu o cifră de afa­ceri de peste 55,5 mil. de euro, iar factorii care au dus la această creştere au fost mă­rirea suprafeţei de teren agricol cultivate şi implicit creşterea producţiei de cereale şi plan­te olea­gi­noase. Cifra de afaceri pe care o esti­măm pentru anul acesta este de peste 60 mil. euro“, a declarat pentru ZF Elena Bufnilă, direc­torul de marketing al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO