Companii

Grupul ICCO a obtinut un credit de 23 mil.euro de la UniCredit

03.08.2009, 17:45 61

Grupul de firme ICCO a obtinut, dupa negocieri care au durat circa un an, un credit de 23 milioane de euro de la UniCredit Tiriac Bank pentru continuarea lucrarilor la parcul industrial din Brasov, construit in proportie de 40%, proiectul avand o valoare de 32 de milioane de euro.

"Principalul obiect al colaborarii cu UniCredit il reprezinta acordul de finantare a proiectului promovat de ICCO - Parcul Industrial Brasov - un proiect privat greenfield care ofera spre inchiriere spatii de productie sau depozitare si birouri", a declarat directorul de vanzari si marketing al grupului, Mirela Radulescu.

Constructia parcului industrial a inceput la sfarsitul anului 2007, pana in prezent fiind finalizate patru hale, totalizand 40.000 metri patrati complet inchiriate, cu contracte de lunga durata. Astfel, din suprafata totala de 29 de hectare, proiectul Parcul Industrial Brasov este realizat in proportie de 40%.

In plus fata de cele patru hale deja inchiriate, compania are disponibila spre inchiriere inca o hala de 10.000 metri patrati finalizata in proportie de 70%. Compania a inceput negocierile pentru obtinerea finantarii in urma cu aproximativ un an.

"Tinand cont de conditiile actuale de creditare, nici aprobarea finantarii de catre UniCredit nu a fost o exceptie. Negocierile cu banca au fost demarate in urma cu aproximativ 12 luni. Important este ca la finalul multor runde de discutii rezultatul a fost favorabil si banca a onorat parteneriatul incheiat cu ICCO", a aratat reprezentantul grupului.

Nivelul actual al intregii investitii in acest proiect este estimat de reprezentantul grupului ICCO la 32 milioane de euro - hale, infrastructura si utilitati, valoare cu aproape 30% mai mica decat cea anuntata anul trecut.

Pentru acest an, planurile grupului privind acest proiect sunt inchirierea halei disponibile de 10.000 metri patrati si totodata continuarea investitiei in parcul industrial prin atragerea de noi chiriasi in vederea finalizarii a 20.000 metri patrati de spatii.

 

Ce construieste ICCO

  • Fondurile vor fi folosite pentru continuarea lucrarilor la parcul industrial din Brasov, construit in proportie de 40%
  • Constructia parcului industrial a inceput la sfarsitul anului 2007, pana in prezent fiind finalizate patru hale, totalizand 40.000 metri patrati
  • Nivelul actual al intregii investitii in acest proiect este estimat de reprezentantul grupului ICCO la 32 milioane de euro, cu aproape 30% mai putin decat cel anuntat anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO