Companii

Grupul Remedia plănuieşte o investiţie de aproape 4 mil. lei în extinderea spaţiilor logistice şi automatizare

În total, Remedia are şapte depozite la nivel naţional, în oraşe precum Bucureşti, Deva, Braşov, Piteşti, Craiova, Iaşi, Timişoara.

În total, Remedia are şapte depozite la nivel naţional, în oraşe precum Bucureşti, Deva, Braşov, Piteşti, Craiova, Iaşi, Timişoara.

♦ Grupul Remedia are activităţi în distribuţia de medicamente, în retailul farmaceutic, dar şi în vânzarea de roboţi pentru farmacii.

Farmaceutica Remedia are în plan în 2023 să investească în partea de distribuţie de medicamente, care a fost în ultimii ani core businessul grupului, şi pe lista de obiective se numără ex­tin­derea spaţiilor şi automatizarea.

„Unul din cele mai importante proiecte ale companiei este extinderea spaţiilor logistice şi automatizarea acti­vităţilor din depozitul Bucureşti, pentru optimizarea fluxurilor de pro­duse. Investiţia are o valoare estimată de 3,9 mil. lei“, au transmis reprezen­tanţii companiei pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

Remedia ocupă poziţia a noua în topul celor mai mari distribuitori de medicamente după rezultatele din 2022, după datele integrate la nivel de grup.

Cele mai mari trei provocări pen­tru companie în 2023 ţin de automati­zarea proceselor logistice, inflaţia şi costul utilităţilor, mai ales într-o piaţă competitivă cum este cea a distribuţiei de medicamente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO