Companii

Halewood a deschis două magazine de vinuri, dar nu se opreşte aici

Halewood a deschis două magazine de vinuri, dar nu se opreşte aici

Autor: Ioana David

21.02.2011, 18:29 76

Producătorul de vin Halewood, unul dintre cei mai mari de pepiaţa locală, a investit în deschiderea a două magazine de vinuri,la Bucureşti şi Braşov. Acesta este primul pas pe care compania îlface pe piaţa Capitalei şi are o suprafaţă de 40 mp.

"Deschiderea de noi magazine Winery Outlet este un pas normal,care face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lunga Cramelor Halewood. Vom continua şi în acest an să deschidemmagazine proprii, în curând urmând să deschidem şi în Timişoara", adeclarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

În Bucureşti, magazinul va fi deschis pe Şoseaua Mihai Bravu, întimp ce în Braşov este amplasat în Centrul Vechi.

Compania Cramele Halewood deţine 2 crame în regiunea Dealu Mare(Urlaţi şi Tohani), un punct de lucru la Sebeş, în PodişulTransilvaniei şi altul în Cernavodă - Murfatlar. La acestea seadaugă Pivniţele Rhein Azuga fondate în 1892. În Ploieşti se aflăsediul companiei, pivniţe subterane, depozitul de materiale şi celde produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle)precum şi liniile de îmbuteliere.

Grupul Halewood România are în proprietate peste 350 hectare devie plantate în perioada 2002-2009, cu o o investiţie de peste 7mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO