Companii

Henkel România a avut afaceri de 560 mil. lei în 2010, în uşoară scădere

Autor: Cristina Roşca

24.02.2011, 14:00 64

Henkel România, parte a grupului german Henkel, şi unul dintrecei mai importanţi jucători de pe piaţa bunurilor de larg consum araportat pentru 2010 afaceri de circa 560 de milioane de lei (133mil. euro), în uşoară scădere faţă de anul anterior când cifra deafaceri era de 571 de milioane de lei (135 mil. euro).

"Sunt în continuare încrezător în perspectivele de creştere petermen lung ale afacerii Henkel din România. România reprezintă opiaţă importantă pentru Henkel, iar compania va continua săinvestească în mărcile noastre puternice, în inovaţii, în angajaţiinoştri şi în unităţi de producţie locale", declară Liviu Sfrija,Preşedintele Henkel România.

Pe piaţa locală compania activează pe segmentele detergenţi şiproduse pentru îngrijirea locuinţei, produse cosmetice/ de toaletăşi adezivi tehnologii. Henkel deţine în acest moment în Româniadouă unităţi de producţie pentru adezivi de construcţii, în comunaPantelimon şi la Câmpia Turzii, iar o a treia urmează a ficonstruită la Roznov, judeţul Neamţ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO