Companii

Hotelul DoubleTree by Hilton din Bucureşti face afaceri de 2 mil. €

Hotelul DoubleTree by Hilton din Bucureşti face afaceri...

Autor: Corina Mirea

20.07.2015, 00:06 1083
Businessul hotelier este completat de vânzările cafenelei Gloria Jean’s de la parterul hotelului.
 
Compania VIS 7 Import Export SRL, care operează hotelul DoubleTree by Hilton Bucureşti şi cafeneaua Gloria Jean’s de la parterul acestuia, a atins anul trecut pragul de 2 milioane de euro cifră de afaceri, în creştere cu 11% faţă de 2013, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
În spatele firmei se află şase antreprenori libanezi şi românul Dumitrescu Nicolae, conform datelor de la Registrul Comerţului. Numele lui Sarieddine Raafat, principalul acţionar al companiei cu 35% din titluri, mai este legat şi de magazinele Sony Center din România, pe care omul de afaceri le controlează printr-o altă firmă, potrivit ultimelor date ale ZF. Producătorul de electronice deţine în prezent în România trei magazine în Bucureşti (Promenada Mall şi Băneasa Shopping City) şi Cluj. La rândul său Dumitrescu Nicolae a fost, timp de 20 de ani (până în ianuarie 2014), director de vânzări pentru lanţul de magazine de tehnologie, renunţând la funcţie pentru cea de partener al DoubleTree by Hilton, conform profilului personal de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn al românului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro