Companii

ICAP Group s-a aliat cu liderul mondial în informaţii comerciale pentru servicii D&B în România

Autor: Mihaela Claudia Medrega

04.05.2011, 20:00 327

ICAP Group a încheiat un acordstrategic cu liderul mondial în furnizarea de servicii de CreditRisk şi informaţii de afaceri, Dun & Bradstreet(D&B).

Începând din 10 septembrie, încadrul unui acord pe termen lung, ICAP va deveni furnizorulexclusiv de servicii D&B în România, Grecia şi Bulgaria,furnizând , printre altele, informaţii cu privire la companii din220 de ţări, potrivit unei informări transmise de ICAP.

De asemenea, D&B va distribuiclienţilor săi la nivel mondial informaţii privind companiile dinRomânia, Grecia şi Bulgaria, furnizate în exclusivitate de ICAP.Rrapoartele de credit oferite de D&B vor include ratingul ICAP,care este recunoscut de către Banca Centrală Europeană.

"Prin acest acord ICAP se vaalătura celei mai mari reţele de furnizori de informaţii deafaceri, D&B Worldwide Network şi are dreptul de a folosiexclusiv brandul D&B în cele trei ţări. Mai mult, ICAP seangajează să investească masiv pentru îmbunătăţirea continuă aserviciilor sale, fapt de care va beneficia, de asemenea, întreagabază de clienţi".
D&B, cu cifră de afaceri 1,7 mld. dolari în 2010, este la nivelglobal una dintre cele mai importante surse deinformaţiicomerciale. Baza de date comerciale deţinută de D&B la nivelmondial conţine peste 195 de milioane de registre de afaceri din220 de ţări, iar compania are 4.700de angajaţi.

ICAP Group - cu venituri de 60mil. euro în 2010 şi 1.200 de angajaţi - este un grup de BusinessServices din Sud-Estul Europei, cu o prezenţă puternică în România,Grecia, Bulgaria, Serbia şi Cipru.

În România, ICAP Group opereazăprin intermediul filialelor sale ICAP Romania şi Cycle European,care au generat venituri de 3,5 mil. euro în 2010 şi au peste 400de angajaţi. ICAP România deţine o bază de date de peste 1 milionde companii şi oferă majoritatea serviciilor ICAP, care suntgrupate în 4 linii de afaceri: Credit Risk Services, Soluţii deMarketing, Consultanţă în Management şi PeopleSolutions.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO