Companii

Immoeast a preluat Euromall Pitesti pentru 87 mil. euro

12.06.2007, 18:02 43

Fondul austriac de investitii Immoeast, cel mai activ jucator de pe piata locala de real estate, a anuntat preluarea centrului comercial Euromall de la Pitesti, confirmand informatiile publicate in Ziarul Financiar la mijlocul lunii mai, referitor la tranzactia de 90 mil. euro.
Pretul final platit de austrieci pentru centrul comercial cu o suprafata inchiriabila de 32.000 de metri patrati a fost de 87 de milioane de euro, a anuntat Immoeast.
"Achizitia Euromall Pitesti este cea mai recenta dintr-o serie intreaga de investitii importante in centre comerciale din Romania. In ultimele cateva luni au fost achizitionate si alte centre comerciale in Constanta, Cluj, Sibiu, Craiova si Baia Mare", se arata in comunicatul Immoeast.
Oamenii de afaceri israelieni si francezi, dezvoltatorii centrelor comerciale Euromall, se afla astfel la al treilea deal cu Immoeast, dupa ce au cedat si centrul comercial Euromall aflat in dezvoltare la Galati si au anuntat dezvoltarea in parteneriat a unui ansamblu rezidential de 100 de milioane de euro in zona Baneasa.
Portofoliul Immoeast pe piata locala a ajuns la 113 proprietati, cu o suprafata totala de 3,85 mil. mp, dintre care 44 de proprietati de retail, finalizate sau in diferite stadii de dezvoltare, cu o suprafata inchiriabila de 894.000 de metri patrati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO