Companii

Intercontinental are un nou director general

Intercontinental are un nou director general

Autor: Cristina Bellu

16.01.2017, 11:26 154

Germanul Lior Bebera a preluat conducerea hotelului de cinci stele Intercontinetental din Capitală, acesta înlocuindu-l pe Stefan Frank care s-a aflat la conducerea instituţiei din 2012.

Înainte de a ajunge la Bucureşti, Lior Bebera a lucrat în numeroase hoteluri Intercontinental, printre care Intercontinental Berlin, David Intercontinental Tel Aviv, Intercontinental Kiev, precum si la sediul central IHG din Londra. Anterior, a ocupat functia de hotel manager la Intercontinental Malta, fiind responsabil de conducerea operaţională a hotelului, cu un rol important în strategia şi repoziţionarea hotelului în timpul procesului de renovare şi după încheierea acestuia.

"Cred cu tarie în cultivarea unor relaţăă excelente cu colegii, oaspeţii şi proprietarii. Acestea sunt cele care, in ultima instanţă, conduc la creşterea veniturilor şi creează o bună reputatie hotelului. La Intercontinental Bucureşti, mă voi concentra pe creşterea eficienţei, pe calitatea serviciilor oferite, pe creşterea vizibilităţii şi a cotei de piaţă a hotelului, dar si pe creşterea notorietăţii Bucureştiului ca destinaţie turistică şi de evenimente." a spus, Lior Bebera.

Intercontinental are 257 de camere şi apartamente şi 13 săli de evenimente cu capacităţi cuprinse între 20 şi 250 de persoane şi este deţinut de Compania Hotelieră Intercontinental, listată la Bursa din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO