Companii

Investiţie de 4,7 mil. euro pentru realizarea unui complex agroalimentar la Oradea

Investiţie de 4,7 mil. euro pentru realizarea unui...

Autor: Laurentiu Cotu

16.01.2013, 17:02 467

Primăria Oradea va investi 4,7 mil. euro în modernizarea pieţei Rogerius din oraş, în cadrul unui proiect de cooperare transfrontalieră între municipiile Debrecen şi Oradea, în valoare totală de 5,7 mil. euro. Din totalul proiectului ’’Cooperare transfrontalieră pentru dezvoltarea unui centru de afaceri cu produse agroalimentare în Oradea şi a unui centru pentru educaţie antreprenorială în municipiul Debrecen", 4,7 mil. euro îi revin primăriei Oradea.

Conform reprezentanţilor municipalităţii din Oradea, până la finalul acestei luni se va încheia şi procedura de adjudecare, urmând ca din luna aprilie să fie gata şi proiectul tehnic. La licitaţia pentru proiectul tehnic au participat două companii, Artifex din Cluj şi Poliart din Oradea, momentan procedura aflându-se în faza de evaluare. Urmează să fie demarată şi licitaţia pentru lucrări, astfel ca din luna iunie să fie semnat şi contractul de execuţie. Termenul pentru finalizarea proiectului este de doi ani.

laurenţiu.cotu@zf.ro       

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO