Iulian Dascălu vrea să se distanţeze de problemele externe ale grupului internaţional Steinhoff, care indirect, printr-un fond de investiţii, este prezent în afacerea Iulius Mall

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

♦ Steinhoff nu deţine direct acţiuni în cadrul Iulius. Cele două companii nu au situaţii financiare comune ♦ Deţinerea in­di­rectă de către grupul Steinhoff se realizează prin acţiuni la nivelul Atterbury Europe, care a intrat în afacerea Iulius Mall.

Pentru prima dată de la intrarea fondului de investiţii Atterbury în acţionariatul Iulius Mall, grupul con­dus de Iulian Dascălu a ieşit să co­menteze care este situaţia asocierii cu acest fond de investiţii, unde gigantul de retail Steinhoff, aflat în mijlocul celui mai mare scandal din acest final de an, deţine o parte din acţiuni.

„Grupul Steinhoff nu deţine acţiuni directe în cadrul Iulius. Cele două com­panii nu au situaţii financiare comune. Com­pania Iulius nu este afectată de si­tuaţia în care se află Steinhoff, deoare­ce nu există o relaţie directă în operarea sau dezvoltarea pro­prie­tăţilor noas­tre. Planu­rile continuă: finali­zarea ansam­blu­lui Open­ville în 2018 şi ex­tin­derea re­ţe­lei Iulius Mall la nivel inter­naţio­nal“, au spus reprezentanţii Iulius.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Iulian Dascălu
, Steinhoff
, fond de investiţii
, Atterbury
, Iulius Mall
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide