Companii

Jachete Levi's cu inteligenta Philips

06.09.2000, 00:00 10



Producatorul olandez de electronice Philips si compania americana Levi's vor lansa, in urmatoarele saptamOni, o jacheta dotata din fabricatie cu echipamente Philips - un telefon mobil, un player pentru formatul MP3, casti stereo, totul comandat de o singura telecomanda.

Noul produs va costa aproximativ 900 $ si va fi lansat in sase magazine Levi's din Europa de Vest. Practic, este vorba despre un model de jacheta "de toata ziua", mai aproape de stilul sport, cu buzunare speciale pentru telecomanda, telefon si player, legate prin fire incorporate in jacheta, astfel incat cel care o imbraca sa nu se incurce in ele.

Philis a echipat acest produs cu noul model de telefon mobil Xenium, care utileaza si protocolul WAP si poate fi comandat, intr-o oarecare masura, prin voce, fara sa fie nevoie sa apesi pe butoane. Playerul MP3, numit Rush, a fost deja lansat pe piata americana si urmeaza sa intre si in Europa. Acesta cOntareste 50 de grame si inseamna doua ore de muzica "la purtator".

Oficialii Philips declara ca noua jacheta Levi's este rezistenta la apa, astfel ca aparatele incluse nu se vor strica nici dupa o ploaie neasteptata. Ea poate fi si spalata, dar fara telefon, telecomanda si player. Noul produs este adresat in special pietelor dezvoltate ale Uniunii Europene: Germania, Franta, Marea Britanie, Italia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO