Companii

Jean-Bernard Wurm, Secure Legal Title: Una din cinci tranzacţii imobiliare din România asigură titlul de proprietate

Jean-Bernard Wurm, Managing Director şi co-fondator al companiei Secure Legal Title

Jean-Bernard Wurm, Managing Director şi co-fondator al companiei Secure Legal Title

Autor: Andrei Cîrchelan

15.05.2014, 12:04 299

Asigurarea titlului de proprietate într-o tranzacţie imobiliară este o piaţă care ar putea ajunge la „câteva zeci de milioane de euro” în câţiva ani, în condiţiile în care în prezent doar una din cinci tranzacţii imobiliare locale foloseşte acest tip de asigurare, a declarat pentru ZF Jean-Bernard Wurm, Managing Director şi co-fondator al companiei Secure Legal Title, furnizor de asigurări Lloyd's.

„Ce am văzut în România sunt tranzacţii agricole, parcuri solare şi eoliene, dar acestea sunt tranzacţii relativ mici. Nu am fost chemaţi să asigurăm achiziţii de clădiri, de exemplu. Anul trecut am participat la şase tranzacţii. Înainte de 2007, veniturile din primele de asigurare puteau ajunge şi la 1 milion de euro pe an”, a spus Wurm, adăugând că anul acesta numărul tranzacţiilor în care participă firma s-ar putea ridica la 12. Secure Legal Title a început să activeze în România în 2004.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO