Companii

KFC a investit aproape jumătate de milion de euro pentru remodelarea unuia dintre restaurantele din Oradea. Ce s-a schimbat?

KFC a investit aproape jumătate de milion de euro pentru remodelarea unuia dintre restaurantele din Oradea. Ce s-a schimbat?

Foto : Octav Ganea

Autor: Cristina Rosca

24.10.2011, 13:04 1475

Reţeaua de tip fast-food KFC a investit 410.000 de euro în remodelarea restaurantului din centrul comercial Lotus din Oradea, care acum deţine o sală de mese proprie şi o terasă (80 de metri pătraţi).

"Investiţia în restaurantul KFC Lotus roferă clienţilor un spaţiu mai mare. Astfel, tradiţionalul restaurant de tip "counter" a devenit un restaurant cu sală proprie, un spaţiu în care putem primi peste 100 de persoane.", declară Cristina Porumbel, asistent de marketing în cadrul KFC România.

Potrivit oficialilor companiei, unitatea cu o suprafaţă totală de 320 de persoane, va avea în primul an de funcţionare o cifră de afaceri de 960.000 de euro.

Tot în Oradea, în această lună, a fost deschis şi KFC din Oradea Shopping City, în urma unei investiţii de 350 000 de euro - fiind cel de-al 42-lea restaurant KFC din ţară.

Compania anunţa la începutul anului că vrea să ajungă la un total de 50 de unităţi pe piaţa locală în 2011 şi o cifră de afaceri de 180 de milioane de lei (43 de milioane de euro), în creştere cu 12% faţă de 2010. Restaurantele KFC sunt operate din 1997 de compania US Food Network în sistem de franciză. Puiu Popoviciu şi Nicolae Badea sunt acţionarii companiei US Food Network prin intermediul companiei cipriote Tatika Investments. Principalii competitori ai Kfc sunt McDonald's şi Burger King.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24