Companii

KFC deschide 4-6 restaurante anul viitor

 KFC deschide 4-6 restaurante anul viitor

Foto: Mihai Dascalescu

Autor: Cristina Roşca

14.11.2011, 11:20 367

Lanţul de restaurante de tip fast-food KFC are planificate pentru anul viitor între patru şi şase spaţii pentru deschidere. Carmen Lupuleţ, directorul de marketing al companiei, nu dă însă detalii despre locaţiile acestora.

"Mizăm pe drive-thru şi in-line (restaurante stradale - n.red.) deoarece, conform planului nostru de extindere, există loc de dezvoltare pe aceste segmente, mai multe oraşe nefiind acoperite din acest punct de vedere."

Investiţiile într-un restaurant KFC variază între 300.000 de euro şi 1,5 mil. euro, cele mai mari sume fiind necesare pentru drive-through-uri şi cele mai mici pentru restaurantele situate în centre comerciale.

În prezent reţeaua KFC numără 42 de restaurante, dintre care 18 numai în Bucureşti, restul fiind în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti, Constanţa, Iaşi şi Braşov.

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză de US Food Network, controlat de Ligia Popoviciu şi compania Tatika Investment înregistrată în Cipru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO