Companii

Kraft Foods România şi-a schimbat numele în Mondelez România

Kraft Foods România şi-a schimbat numele în Mondelez...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.05.2013, 13:48 2003

Kraft Foods România, care are în portofoliu branduri precum Milka, Jacobs sau Poiana, şi-a schimbat numele în Mondelez România, se arată într-un comunicat al companiei.

Schimbarea vine după ce compania mamă Kraft Foods s-a împărţit în două firme: una de snacksuri la nivel internaţional, denumită Mondelēz International şi una în America de Nord care are în portofoliu produse de băcănie şi care îşi menţine numele de Kraft Foods Group Inc.

Mondelez România s-a alăturat astfel organizaţiei Europene Mondelēz International (MEU), din care mai fac parte alte 16 ţări.

„Ca membru al Mondelēz International şi al regiunii MEU, care reprezintă acum 39% din veniturile totale ale companiei, oamenii noştri vor beneficia de noi oportunităţi. În afară de acestea, fiind parte dintre cele mai mari şi importante regiuni europene vom putea să adoptăm şi să adaptăm noile strategii comune, să investim în lansarea de programe inovatoare pentru a dezvolta afacerea mai repede”, a declarat Gerard Chandran, managing director al Mondelez România.

Compania, care a avut în 2011 o cifră de afaceri de aproximativ 133 milioane de euro şi 280 de angajaţi, îşi va păstra toate mărcile din portofoliu, potrivit aceleiaşi surse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO